Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Mono blok gövde gestaltsı ekip sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

şayet bir yangın bapsı kucakin fiyat açıklıkştırması yapılıyor ise bu durumda en hayırlı opsiyon ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna bakarak en çın fiyatı buyurmak olacaktır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en münasip yükselmek politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal kılmak ve montajını yapmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın çıdem ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve dayalı strüktürnın güvenliğini sağlayan bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Cihetıcı gereç kucakermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru Yangın kapısı istanbul toz, ab sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page